Results 1 to 12 of 12

Thread: log in problems

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    193

    Default log in problems

    why is it I can log in with my IPad but not with my lap top? when I ask for help, an email that's
    supposed to help with my lap top never arrives. ???

  2. #2
    Administrator ianp's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,118

    Default

    What error message(s) do you see when you try to login with your laptop ?

    Do you have you have your login credentials cached/saved or are you entering them manually ?

    If emails sent by the system do not arrive there would be no new members, so check your spam filters and your junk/trash email folders.

    IAP
    Order of the Invisible Ethereal Electron with Crossed Wizard's Wands

  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    193

    Default

    Quote Originally Posted by ianp View Post
    What error message(s) do you see when you try to login with your laptop ?

    Do you have you have your login credentials cached/saved or are you entering them manually ?

    If emails sent by the system do not arrive there would be no new members, so check your spam filters and your junk/trash email folders.


    IAP
    I get the incorrect name or password message. my name & password are supposed to be cached. my spam filters &
    junk mail box are manual so I can filter them manually.

  4. #4
    Administrator ianp's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,118

    Default

    Sounds, like either the cached username and password are incorrect or there is some issue with the way in which the browser presents them to the login page.

    When you enter them manually on the laptop you can login OK ?

    Can you clear the cached username & password entry for this site on your browser to see if that helps ?

    IAP
    Order of the Invisible Ethereal Electron with Crossed Wizard's Wands

  5. #5
    Administrator ianp's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,118

    Default

    I just tried the email functionality to remind a user of their username and to reset the password and it works fine, all emails were received. So this problem looks to be something outside of the control of our software/ISP.

    Authentication-Results: mta1515.mail.bf1.yahoo.com from=broadarrow.net; domainkeys=neutral (no sig); from=broadarrow.net; dkim=neutral (no sig)
    Received: from 127.0.0.1 (EHLO gator3155.hostgator.com) (50.87.144.195)
    by mta1515.mail.bf1.yahoo.com with SMTPS; Mon, 10 Nov 2014 19:24:33 +0000
    Received: from mwr by gator3155.hostgator.com with local (Exim 4.82)
    (envelope-from )
    id 1XnuZk-000EOY-1m
    for XXXXXXX@yahoo.com; Mon, 10 Nov 2014 13:24:32 -0600
    To: YYYYYYYYYYYYYY@yahoo.com
    Subject: Your login details for The Military Watch Resource - Community Fora

    ...
    ..

    IAP
    Order of the Invisible Ethereal Electron with Crossed Wizard's Wands

  6. #6

    Default

    same log in problem here. I've been trying to log in from the same laptop i always use. I get the message "thank you for logging in" but when i try to access the PX, it tells me i need to log in again.

  7. #7

    Default

    Me too. Won't let me log in with the same password and login ID I've used for years and the same computer.

  8. #8
    Administrator ianp's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,118

    Default

    So what browsers and what versions of those browsers are you all using ?

    Have you tried clearing the cached cookies for this site ?

    Thanks

    IAP
    Order of the Invisible Ethereal Electron with Crossed Wizard's Wands

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by ianp View Post
    So what browsers and what versions of those browsers are you all using ?

    Have you tried clearing the cached cookies for this site ?

    Thanks

    IAP

    Normally I use Google Chrome but last night I tried Firefox and the latest Explorer as well. After repeated attempts and restarting the laptop twice, I was able to access through I.E. Still no luck with others.

  10. #10
    Administrator ianp's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,118

    Default

    Quote Originally Posted by genghis View Post
    Normally I use Google Chrome but last night I tried Firefox and the latest Explorer as well. After repeated attempts and restarting the laptop twice, I was able to access through I.E. Still no luck with others.
    I tested with Chrome (currently version 38.0.2125.111 m) and Firefox (currently version 33.1) and cannot replicate these issues.

    Have you tried clearing the cached cookies for this site and are you using the default style/theme ?
    IAP
    Last edited by ianp; 11-13-2014 at 14:50.
    Order of the Invisible Ethereal Electron with Crossed Wizard's Wands

  11. #11

    Default

    Cleared out my cache and that seems to have gotten it. Thanks!

  12. #12
    Administrator ianp's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    6,118

    Default

    vintageguy and genghis - Did you clear your cached cookies and did this help ?

    IAP
    Order of the Invisible Ethereal Electron with Crossed Wizard's Wands

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •